Wilt u mensen meenemen in uw verhaal, strategie, plan of missie?
Triple-M zorgt ervoor dat uw ambitie ook echt concreet, van het papier, in de hoofden en harten van uw doelgroep komt.

Iedereen aan boord?

Wat vertellen uw medewerkers over u en het bedrijf? Hoe denken uw klanten over u? Heeft u in deze tijd van social media nog wel invloed op uw boodschap? Zeker wel, door u bewust te zijn van uw reputatie. Door mensen goed op de hoogte te houden van waar u en uw bedrijf voor staan. Door te delen welke doelen u nastreeft en vooral op welke wijze u dat wilt doen. Door te delen wat u voor ogen heeft. Intern = Extern

Employee journey

Hoe is uw personeelsverloop? Haalt u de juiste mensen binnen? Bent u tevreden over de kwaliteit van uw arbeidskrachten? Sluit de cultuur aan bij de door u gewenste cultuur? Wij brengen uw reputatie als werkgever in beeld. Waar liggen uw kansen en waar gaat het mis? Desk research, interviews met medewerkers en/of mystery visits vormen de basis van een uitgebreide rapportage, analyse en plan van aanpak om aan te sluiten bij de door uw gewenste reputatie.

Customer journey

Wie anders dan uw bestaande klant kan u het best vertellen hoe u bekend staat in de markt? De kans is echter heel klein dat u dat ooit rechtstreeks van die klant hoort. Triple-M-communicatie gaat een open en eerlijk gesprek aan met uw klanten. En brengt hun verhaal levendig voor u in beeld. Een schat aan informatie waar u uw voordeel mee kunt doen in beleidsbeslissingen,  bedrijfs- en productontwikkelingen.

Wij vragen door tot we bij de kern van uw verhaal komen. Met als resultaat een heldere en overtuigende boodschap.
Wij zorgen voor een levendige verwoording van uw ambitie en vertalen uw boodschap naar nut en noodzaak
voor de verschillende doelgroepen. Zodat alle neuzen in dezelfde richting wijzen.